Derfor får du utroligt meget pilleovn for pengene!

  • Produceret af Europas største pilleovnsproducent

  • Prisbillig og økonomisk drift

  • Intelligent regulering af forbrændingen

  • Kvalitetskomponenter

  • Simpel betjening 

  • Stort pillemagasin

  • Nem adgang til service

Europas største producent

En RED pilleovn er produceret af MCZ, som er den førende producent af pilleovne på det europæiske marked.

MCZ har overført den samme høje kvalitet fra MCZ pilleovne til RED serien, hvorved det i store træk er de samme komponenter der bruges i ovnene. De adskiller sig dog væsentligt på det tekniske plan. Et RED produkt er specielt kendetegnet ved en enkel betjening via et simpelt betjeningspanel og ikke den samme avanceret elektronik som på MCZ ovne.

God brændselsøkonomi

En pilleovn fra RED egner sig specielt godt til dig der ønsker en stabil og brugervenlig pilleovn til en god pris - uden at gå på kompromis med kvaliteten. Brændselsøkomomien er særdeles god. Alle RED modeller har en høj virkningsgrad, som giver en optimal udnyttelse af træpillerne, økonomien og ikke mindst, er en pilleovn til stor gavn for miljøet.

Bredt forhandlernetværk

Vi har et bredt forhandlernetværk i hele landet, så du vil have nemt vved at finde en forhandler nær dig. Sørg altid for at købe din RED pilleovn hos en af vores autoriserede forhandlere, da du så dækkes under vores garantibetingelser. Her finder du en oversigt over vores forhandlere.

Stort pillemagasin

I konstruktionen af RED produkter, har man prioriteret et stort pillemagasin. Det store pillemagasin minimerer påfyldningshyppigheden og giver dig en lang brændetid, og er noget du vil finde utroligt vigtigt jo mere erfaring du har med driften af pilleovne i dit hjem.

Kvalitetskomponenter

I denne type ovne bruger man de samme komponenter som i MCZ pilleovne - komponenter som er gennemtestede og meget driftsikre. Støbejernsbrændskålen er robust og kendt for at sikre en lang holdbarhed.

Landsdækkende service

MCZ Service dækker også pilleovne fra RED, idet det er samme producent. I mange tilfælde vil din egen RED forhandler kunne varetage service på din træpilleovn. Er dette ikke tilfældet, kan du altid benytte dig af MCZ Service, der giver en landsdækkende og professionel service med landets bedst uddannede serviceteknikere. MCZ Service tilbyder desuden serviceaftaler med forlænget garanti på din ovn.

Opfylder alle tekniske krav

Alle RED pilleovne opfylder altid de gældende kvalitets- og certificeringskrav på det danske marked, og defor leveres de altid med en godkendt prøvningsattest.

Certificeringerne er lavet hos uafhængige institutter og med disse er du sikkert på at dit produkt lever op til gældende standarder og regler.

Vælg den rigtige type pilleovn

Pilleovne til luft (Air) er beregnet til udblæsning af luft til rummet, hvor pilleovnen står. Her fordeles varmen jævnt i det primære rum ved hjælp af en konvektionsblæser, og der fordeles desuden en mindre andel til de sekundære rum.

En pilleovn med vandtank til centralvarme overfører derimod hovedparten direkte til centralvarmesystemet og giver varme radiatorer. I RED serien findes både Air og Hydro modeller.