brugervenlige pilleovne
Brugervenlige pilleovne

Brugervenlige RED pilleovne - til dig som vil have den simple styring

 

Brugervenlige pilleovne og pillefyr er produceret af den italienske pilleovnsproducent MCZ.

 

I dette sortiment fokuserer vi på den simple styring og enkle funktionalitet i kombination med slidstærke komponenter. RED sortimentet er til dig, som ønsker en ovn til opvarmning af hjemmet uden kompliceret teknologi. Udvalget består af forskellige pilleovne, som hver især dækker forskellige behov.

RED pillefyr produceres ligeledes af MCZ. Her har fokus været den simple styring og høj brugervenlighed. Udover RED sortimentet, producerer MCZ pilleovne under navnet MCZ. Disse er karakteriseret ved smukt design og en lidt mere avanceret elektronik. Her kan du læse mere om MCZ pilleovne

MCZ s.p.a. er et dynamisk italiensk firma med mere end 240 ansatte. Den årlige produktion, på over 200.000 enheder, gør MCZ til Europas førende producent af pilleovne. Produkterne udvikles naturligvis efter de nyeste kvalitets- og certificeringskrav, som sikrer godkendelse på de forskellige markeder. Derfor leveres produkterne naturligvis med godkendt prøvningsattest. Smith, Holm & Co. A/S er den danske importør af produkterne og har været samarbejdspartner i mere end 13 år. Herudover eksporterer MCZ til alle europæiske lande samt 35 ikke-EU lande.

MCZ arbejder fremsynet og målrettet på udviklingen af nye produkter, hvilket betyder, at de ofte er først med udviklingen af nye produkttyper og sætter nye standarder for pilleovnsmarkedet.